Savonlinnan Vuokratalot Oy

Pääsääntöisesti vuokra sisältää lämmityksen ja nettiyhteyden. Nettiyhteydestä löytyy lisätietoa täältä.

Suorasähkölämmitteisissä kohteissa lämmitys ei sisälly vuokraan, vaan asukas maksaa lämmityskulut omassa käyttösähkölaskussaan. Joissakin sähkölämmitteisissä asunnoissa on lisäksi myös tulisija tai ilmalämpöpumppu.

Asukas tekee itse sähkösopimuksen vuokraamaansa huoneistoon haluamansa sähköyhtiön kanssa.

Vuokran lisäksi perimme kuukausittaisen vesimaksuennakon huoneiston neliöiden tai henkilölukumäärän mukaan. Vedentasaus suoritetaan puolivuosittain. Jos maksetut vesiennakot eivät riitä, tulee asukkaalle tasauslasku. Jos ennakkoa on maksettu kulutukseen nähden liikaa, liikaa maksettu osuus palautetaan asukkaalle.

Joissakin kohteissa on kiinteä vesimaksu, joka peritään henkilölukumäärän mukaan. Tällaisissa kohteissa ei vedentasauksia tehdä ollenkaan.

Pesutuvan käyttö sisältyy vuokraan niissä kohteissa, joissa on pesutupa.

Lämmitystolpalliset autopaikat ovat tarkoitettu vain paikan varanneille. Varatusta autopaikasta peritään erillinen autopaikkamaksu. Joissakin kohteissa on huoneistonumeroinnin mukaiset autopaikat. Tällaisissa kohteissa lämmitystolpasta käytetty sähkö maksetaan huoneiston sähkölaskussa.

Autopaikat sisältyvät vuokraan vain tietyissä kohteissa. Tällaisissa kohteissa lämmitystolpasta käytetty sähkö maksetaan huoneiston sähkölaskussa.

Useimmissa kohteissa on talosauna niitä asukkaita varten, joilla ei ole huoneistokohtaista saunaa. Joissakin kohteissa järjestetään lenkkisaunavuoroja, jotka ovat asukkaille ilmaisia. Perhesaunavuoron voi halutessaan varata talosaunasta, jolloin oma vuoro on viikoittain aina samaan aikaan. Perhesaunavuoroista peritään saunavuoromaksu.

 

Savonlinnan Opiskelija-asunnot Oy

Opiskelija-asunnoissa vuokra sisältää lämmityksen, veden, sähkön, nettiyhteyden (ei Wi-Fi) ja pesutuvan käytön.

Osa kohteista on valmiiksi kalustettuja ja niissä kalustevuokra sisältyy huoneiston vuokraan. Kalustetuissa asunnoissa on valmiina sänky + petari, kirjoituspöytä ja -tuoli, keittiönpöytä tuoleineen, verhot ja valaisimet.
Asunnoissa ei ole valmiina peittoja, tyynyjä, lakanoita, TV:tä, mikroa, kahvinkeitintä, astioita, siivousvälineitä ym. irtotavaroita.

Lämmitystolpalliset autopaikat ovat tarkoitettu vain paikan varanneille. Varatusta autopaikasta peritään erillinen autopaikkamaksu.

Kaikissa kohteissa on talosauna, koska SAO:n asunnoissa ei ole huoneistokohtaisia saunoja. Joissakin kohteissa järjestetään lenkkisaunavuoroja, jotka ovat asukkaille ilmaisia. Perhesaunavuoron voi halutessaan varata talosaunasta, jolloin oma vuoro on viikottain aina samaan aikaan. Perhesaunavuoroista peritään saunavuoromaksu.