SAVONLINNAN ASUNTOPALVELU

Toimistomme sijaitsee Savonlinnan Vuokratalot Oy:n (SAVUT) toimitalon ensimmäisessä kerroksessa. Kaunis vanha punatiilinen rakennus kutsuu sinua käymään.

Meidän kauttamme löydät uuden kodin Savonlinnan Vuokratalot Oy:n, Savonlinnan Opiskelija-asunnot Oy:n tai Savonlinnan Seudun Nuorisoasunnot ry:n asuntotarjonnasta.

SAVONLINNAN VUOKRATALOT OY

Savonlinnan Vuokratalot Oy on osakeyhtiö, jonka omistaa Savonlinnan kaupunki. Yhtiö on perustettu 1990 ja sen tehtävänä on tarjota vuokra-asuntoja omakustannushintaan. Kiinteistöt ovat pääosin aravarahoituksella rakennettuja ja toimintaperiaatteen mukaan vuokrat määräytyvät rahoituksesta aiheutuvista pääomamenoista sekä todellisista hoitokuluista.

Asuntoja on noin 1 700 Savonlinnan alueella.

SAVONLINNAN OPISKELIJA-ASUNNOT OY

Savonlinnan Opiskelija-asunnot Oy tarjoaa asukkaillemme edullisen ja helpon asumismuodon. Yhtiö on perustettu vuonna 1993.

Vuokramme sisältää kaiken elämiseen kuuluvan (lämmitys, sähkö, vesi, netti ja pyykkitupa), osassa asunnoista on jopa huonekalut valmiina.

Kaikilla peruskoulun jälkeisissä oppilaitoksissa opiskelevilla on mahdollisuus hakea asuntoa SAO:lta. Lisäksi SAO:lla on asuntoja myös muille hakijoille, kuten väliaikaisen asunnon tarpeessa oleville.

Asuntoja on noin 600 Savonlinnan alueella.

SAVONLINNAN SEUDUN NUORISOASUNNOT RY

Yhdistys on perustettu vuonna 1990 rakennuttamaan nuorisoasuntoja itsenäistyville nuorille. Huoneistoja rakennettiin yhteensä 142 kappaletta Savonlinnaan, Kerimäelle ja Punkaharjulle. Asunnot sopivat sekä yksin tai yhdessä muuttaville, koska tarjolla on sekä pieniä että isoja asuntoja. Asunnot ovat tarkoitettu pääsääntöisesti alle 30-vuotiaille, mutta asuntoja vuokrataan myös muillekin hakijoille.